Sikke en fest vi har haft… og hvad sker der nu.

Jeg er så stolt af det set up som stævneudvalget fik stablet på benene omkring klubmesterskabet. Der var styr på covid 19 regler, men endnu vigtigere så var det en svømmefest. Stævnet blev afviklet over 4 afsnit i hold bobler med svømmere kommende ind og ud, vi sendte live til forældrene og vigtigst var der stadig med en intensitet som var et rigtigt klubmesterskabs værdigt, hvor der blev hvert sekund og jeg tror flere af vinder tiderne ville have givet en medalje til DM.(Lad os se i Helsingør i slutningen af næste måned når der er DM på kortbane)

Finalen blev afviklet som en kæmpe fest hvor A6-venner havde sørget for lys og lyd så hallen næsten lignede et diskotek.

Jeg vil som cheftræner sige tusinde tak for alles engagement og kort remse op hvad jeg har lært af klubmesterskaberne den sidste måned:

  1. A6 frivillige og forældre er fantastiske til at stille op når der er brug for det og ikke mindst til at acceptere når de ikke kan være der.
  2. De små svømmere fungerer rigtig godt med at afvikle stævner uden forældre i hallen, jeg vil næsten sige det bliver nemmere at svømme sine første stævner uden.
  3. Træner gruppen stepper bare op når der er brug for dem og ja det hele er lidt mere besværligt, men de sørger for at svømmerne næsten bare skal koncentrere sig om svømning.
  4. Svømmer i A6 er utrolig fleksible og har skabt sig et imponerende sammenhold på tråds af nye hold, nye trænere og ikke mindst covid regler der ændrer sig fra uge til uge. Men svømmerne siger bare ”okay så længe vi kan træne…”
  5. At hvis man spøger vores stævne udvalg og A6-venner om noget ja så kommer det til at ske jeg ved ikke hvordan de gør men fantastisk.

Kort sagt har jeg igen erfaret at A6 kan noget helt specielt og det er jeg meget stolt af at være en del af.

Den næste måned kommer der til at være rigtig meget fokus på 1. holdet der skal til DM over ikke mindre end 14 fordelt fra den 3-21 december så det vil tage det meste fokus fra trænerne omkring 1. holdet.

Internt i A6 vil der være fokus på oprykning mellem 3. holdet 4. holdet og talent hold så A6 bliver endnu større i den næste tid.

Der bliver træning i julen for alle hold og vi holder selvfølgelig fast i juleaftens træning mere om det når vi ved hvad der kan lade sig gøre til den tid i forhold til covid 19.  Tiderne skulle meget gerne falde på plads i løbet af den næste uge, men der er desværre en del koordinering når A6 strækker sig over 3 forskellige kommuner med 3 forskellige procedure og tilgange.

Vi håber meget af kunne afvikle et afslutningsstævne for alle hold d. 22/12 om aftenen men afventer godkendelse af haltiden.

Vedhæftet er alle pokaler fra A6 og hvis i vil gense klubmesterskaberne kan i finde dem på vores facebookside her: https://www.facebook.com/a6swim/live

 

Med venlig hilsen

Kim Dietrichsen

Cheftræner A6

Vedhæftning: 

Forfatter: 

Kim Dietrichsen