Rekord medaljehøst til Danske Kortbane Mesterskaber 2019

A6 leverede en rigtig flot præstation til de sidste fire dages Danske Mesterskaber på kortbane i Esbjerg. Det blev til en rekordhøst af seniormedaljer, og ikke mindst nye rekorder for holdkappræstationer i A6.

A6 damerne svømmede sig til medaljer på fire forskellige holdkapper - klubbens første senior holdkap guld på 4 x 100 fri, sølv på 4 x 50 fri (kun ærgerlige 0.01 sekund fra guldet) og 4 x 100 holdmedley, samt en bronzemedalje på 4 x 200 fri. Med på holdkapperne, i forskellige opstillinger, var Mathilda Hyldal Jung, Andrea Paaske, Cecilie Wiuff, Lærke Toft Ruby og Julie Kepp Jensen.

Kaya Fjeldsted Kristensen svømmede sig til sin første senior DM medalje, da hun på 400 medley opnåede en bronzemedalje, på trods af kun lige at være blevet senior for et par måneder siden. Derudover svømmede Kaya sig til sine første ungdomssenior medaljer - sølv på 400 medley, og bronze på den halve distance.

Julie Kepp Jensen gjorde rent bord med guld i sine tre individuelle løb. 50 ryg blev vundet ganske suverænt foran den danske rekord indehaver - en rekord hun i øvrigt kun var 0.07 sekund fra at sænke, 50 fri efter et spændende opgør med en række andre piger, og slutteligt 100 medley, i en ganske sikker sejr. Julie er ikke nedtrappet til stævnet, som hun primært skulle bruge til at kvalificere sig til december måneds Europæiske Kortbane Mesterskaber i Glasgow, Skotland - som bliver kortbanesæsonens højdepunkt for hende.

Udover de seks medaljetagere ovenfor, Isabel Mass og Katja Korbo Petersson også med i Esbjerg - begge svømmede sig til flotte personlige rekorder i flere af deres løb.

A6'erne får ikke mange øjebliks ro efter fire hårde dage i Esbjerg, da den allerede står på klubmesterskaber i Ølstykke senere på dagen - blot 20 timer efter at sidste svømmer slog hånden i væggen i Esbjerg.

Stort tillykke med de flotte resultater!

Forfatter: 

Jon Langberg