Otte medaljer og EM kvalifikation ved DM Kortbane 2017

Efterårets danske junior og senior mesterskaber bød på otte medaljer til A6. Alle medaljerne blev lidt atypisk vundet til seniormesterskabet, hvor Julie Kepp Jensen og Lærke Toft Ruby til sammen skrabede de otte medaljer hjem til klubben - og førstnævnte kvalificerede sig til EM Kortbane.

Juniorstævnet bød på en lidt blandet tur til Aarhus, hvor nogen svømmere ramte et rigtig godt stævne, andre havde en lidt blandet omgang svømning og et par af svømmerne måtte døje med sygdom under stævnet. Ikke desto mindre kom alle svømmere hjem med personlige rekorder, og erfaringer de kan bygge videre på.

Seniorstævnet var en stor succes, hvor både Julie Kepp Jensen og Isabel Mass sænker sine personlige rekorder i alle deres løb - rigtig flot præstation til et seniormesterskab. Julie vinder guld for seniorer og ungdoms-seniorer på 50 fri og 50 ryg, sølv for seniorer og ungdoms-seniorer på 100 fri samt bronze på 200 fri for ungdoms-seniorer - alle fire løb i nye A6 senior klubrekorder. Resultaterne betød at Julie er sikkert kvalificeret til december måneds EM Kortbane i Royal Arena i København.

Lærke Toft Ruby var meget tæt på sine personlige rekorder i alle sine individuelle løb, mens hun svømmede rigtig hurtigt i alle holdkapperne - specielt 100 fly i medleyholdkappen, hvor hun faktisk var under klubrekorden på distancen. Den tæller naturligvis ikke midt i en holdkap - men det er da en en rekord hun skal jagte i fremtiden. Lærke vinder bronze for ungdoms-seniorer på 1.500 fri.

Alt i alt masser af gode takter hele vejen rundt. Perioden efter de to mesterskaber byder på lidt afslapning for alle svømmerne, undtagen Julie, som naturligvis er i fuld gang med den sidste træning inden EM Kortbane i København!

Forfatter: 

Jon Langberg