Flot start på langbanesæsonen ved Lyngby Open

A-Holdet var i weekenden i akton ved Lyngby Open, som fungerer som årets første langbanestævne. Overgangen fra kortbane- til langbanesæson er altid hård, og traditionelt set hænger mange af svømmerne lidt i bremsen ved det første stævne.

Det var dog ikke tilfældet i år, hvor den meget koncentrede indsats til træning de siden de sidste kortbane mesterskaber, gav A6 svømmerne en forrygende start på langbanesæsonen.

Stævnet bød på adskillige personlige rekorder, medaljer og ikke mindst bare god svømning. Udover de personlige rekorder, var der mange løb som kun lige præcis var over den gamle rekord, hvilket lover rigtig godt i forhold til resten af foråret og sommeren. Procentuelt svømmede holdet sig til dobbelt så mange personlige rekorder end det var tilfældet sidste år - og alle svømmere der svømmede løb i år, som de også gjorde sidste år, formåede at svømme hurtigere i år.

Udover medaljer til Alberte Kjærsgaard, Katja Korbo Petersson, Frederik Bojesen og Julie Kepp Jensen, lykkedes det for Julie at vinde titlen som den bedste svømmer ved stævnet, målt på FINA point over bedste 50, 100 og 200/400 meter løb.

Nu er det på med arbejdshandskerne igen, så holdet kan få bygget videre på den gode start. Næste konkurrence for det ældste hold bliver Østdanske Mesterskaber i marts måned. Inden da, drager holdet på lidt over to ugers træningslejr i Thailand, for både at få en masse god træning, og ikke mindst lidt tiltrængt sol og varme, til afveksling fra de mange kolde og våde morgentræninger herhjemme.

Forfatter: 

Jon Langberg