Flot A6 svømning ved VM Langbane 2019

Julie Kepp Jensen har den sidste uge været i aktion for A6 og Danmark ved Verdensmesterskaberne på langbane, i den sydkoreanske by Gwangju. Julie fik en flot debut til VM Langbane, hvor hun nåede mange fine præstationer.

Julie svømmede sig til personlige rekorder og semifinaler i begge sine individuelle løb – som også begge var nye A6 klubrekorder – så de nu lyder på 24.89 på 50 fri, samt 27.95 på 50 ryg.

Julie var den danske svømmer der lavede flest personlige rekorder og var i aktion flest gange under det otte dage lange stævne.

Foruden sine individuelle løb, var Julie en del af begge dame-holdkapper, som desværre i Pernille Blumes fravær, ikke var helt så kampdygtige som sædvanligt, hvilket også betød at de ikke kom videre til finalerne.

Stort tillykke til Julie og A6!

Næste store internationale opgave for de danske landsholdssvømmere, bliver de Europæiske Kortbane Mesterskaber i Glasgow, Skotland, til december.

A6 har dog mange andre spændende stævner i den nærmeste fremtid. I weekenden svømmes EM Junior i open water, hvor A6 er repræsenteret med både Anna Aavang Brendstrup og Frederik Bojesen.

Forfatter: 

Jon Langberg