Flot A6 svømning ved Open Water EM for juniorer

A6 var repræsenteret ved EM Junior i Open Water med både Frederik Bojesen og Lærke Toft Ruby. Derudover var Helena Berg Wenk og Anna Aavang Brendstrup til start for Roskilde Svømning, men har trænet med A6 svømmerne siden slutningen af april måned - sidstnævnte har siden valgt at flytte permanent til klubben.

Anna og Lærke havde begge været med til EM Junior OW tidligere, og formåede dette år at forbedre deres placeringer et godt stykke, så de havnede betydeligt tættere på de hurtigste piger i Europa. Med en 16. plads til Lærke, og 18. plads til Anna, er der dog stadigvæk et stykke vej til toppen - men det går den rigtige vej!

Frederik og Helena var begge førstegangs deltagere, og fik begge en flot debut. Frederik laver den bedste herrerpræstation til EM Junior OW nogensinde, målt på hvor langt oppe på resultatlisten han sluttede i forhold til antallet af deltagere. Der er stadigvæk et stykke vej til de bedste - men Frederik har heldigvis tre år mere til at komme endnu længere op! Helena sluttede lige efter Anna, hvilket også er en flot præstation til hendes første europæiske junior mesterskab.

For open water svømmerne står hele sommeren på træning, og der venter både DM, LEN Cup samt stævner i både Paris og London, inden de i midten af september kan gå på sommerferie!

Forfatter: 

Jon Langberg