A6 vinder holdkonkurrencen ved Roskilde Swim Festival

I weekenden deltog svømmere fra D og C holdene i Roskilde Swim Festival. Det var på flere måder et spændende stævne svømmerne skulle deltage i.

Det var første stævne efter træningslejren, hvorfor det naturligvis var spændende at se om anstrengelserne kunne blive vekslet til god svømning. Ud over individuelle løb havde stævnet også holdkonkurrencer (Bedste klub ud for flest point givet efter placeringer, og bedste hold til at heppe). Motivationen blandt svømmere, trænere, og forældre var høj for at få begge pokaler med hjem. Støttet godt op fra kanten kæmpede svømmerne godt om gode tider og placeringer i vandet. Træningslejren havde vidst ikke været forgæves, for da stævnet var slut havde svømmerne sikret sig over halvdelen af guldmedaljerne og intet mindre end 70 medaljer i alt. Der var derfor heller ikke nogen tvivl om, at A6 sikrede sig pokalen for bedste hold – fin præstation. A6 var med i opløbet om at få heppepokalen, men vi måtte i sidste end se os slået. Så her er et punkt vi måske kan blive endnu bedre til.

Næste udfordring kommer allerede i næste weekend, hvor A6 sender sine årgangssvømmere til de Regionale Mesterskaber i Gladsaxe.

Forfatter: 

Lasse Iversen