A6 svømmere udtaget til internationale open water stævner

De tre A6 open water svømmere Anna Aavang Brendstrup, Lærke Toft Ruby og Frederik Bojesen gjorde rent bord da der blev udtaget svømmere til de internationale mesterskaber og stævner, som Dansk Svømmeunion sender svømmere afsted til, og blev udtaget til alt hvad de havde mulighed for.

Europæiske Junior Mesterskaber - Racice, Tjekkiet - 2-4. August 2019
Anna Aavang Brendstrup og Frederik Bojesen er forsat juniorer i open water regi, og blev begge udtaget til de Europæiske Junior Mesterskaber i Racice, Tjekkiet, i starten af august.

LEN Cup Copenhagen - Christiansborg, Danmark - 31. august 2019
Anna, Frederik og Lærke Toft Ruby er udtaget som tre ud af fire danskere der skal konkurrere ved LEN Cup i København, som er et stop på den europæiske turnering, der bliver afviklet umiddelbart inden Christiansborg Rundt, i slutningen af august.

EDF Aqua Challenge - Paris, Frankrig - 14-15. september 2019
Derudover, er alle tre svømmere udtaget som en del af et stort dansk hold der tager til EDF Aqua Challenge i Paris i midten af september, som er et lidt mere udviklingsorienteret stævne, og ikke et egentligt mesterskab.

Udover ovenstående arrangementer, svømmer de tre svømmere også DM på henholdsvis 7,5 og 10 km den 17. august i Vejle. Her forventer vi også at A6 er med på en 4 x 950m mix holdkap.

A6 er igen i år den klub med flest svømmere udtaget til de forskellige open water mesterskaber og stævner, hvilket vi er rigtig stolte af. Vi glæder os meget til at følge Anna, Lærke og Frederik i slutningen af sommeren!

Forfatter: 

Jon Langberg