A6 Cup var også i 2018 en kæmpe succes

A6 har i weekenden været værter for det traditionsrige A6 Cup, som igen i år hed Hansens Flødeis / A6 Cup. Stævnet afvikles hvert år i maj måned i Jyllinge Svømmehal.

Der blev traditionen tro svømmet om over 20.000 kr. i pengepræmier, og stævnet blev endnu engang besøgt af svømmere der har svømmet stævner som DM, EM, VM og OL. Udover de mange penge, blev der svømmet om fede heatpræmier fra de mange sponsorer - selvfølgeligt med hundredevis af Hansens Flødeis som en af de mest populære præmier. En del af lørdagens præmier blev overrakt af landstræner Dean Boles, der valgte at kigge forbi stævnet, for at se lidt god svømning, og selvfølgeligt også prøve den efterhånden velkendte trænerfrokost.

Stævnet forløb 100% efter planen, og det hele kørte på skinner hele weekenden. Det vidner om at der i klubben ligger en utrolig stor erfaring med at afvikle stævnet, og stævneudvalget, med Tine Østergaard i spidsen, har helt styr på præcis hvilke frivillige der skal bruges, og sørger for at de har styr på alle deres opgaver, som til sammen udgører rammerne om et fantastisk stævne.

Det er altid med stor stolthed at vi åbner dørene til A6 Cup, og responsen efter årets stævne, har da også igen i år været utrolig positiv. Vi glæder os allerede til at byde velkommen igen om et års tid!

Tusind tak for den store hjælp til alle de frivillige, og ikke mindst tak for et godt stævne til alle deltagere/trænere/ledere/tilskuere!

Forfatter: 

Jon Langberg