12 medaljer og gode takter til Øst Kortbane 2016

Weekenden har budt på de Østdanske Kortbane Mesterskaber i Nakskov, hvor A6 var repræsenteret med otte svømmere. Mesterskabet ligger denne gang kun henholdsvis 1,5 og 2,5 uge før DM junior og DM senior, og alle svømmerne var således i rigtig hård træning. På trods af den hårde træning blev det til en del personlige rekorder og 12 medaljer, og i det hele taget bare en masse gode takter inden de danske mesterskaber går løs de næste uger.

Cæcilie Buchholt Johansen og Mads Tornow Rasmussen fik begge deres medalje-debut ved et mesterskab. Mads løb med to junior-sølvmedaljer på henholdsvis 50 og 100 fri, mens Cæcilie vandt en junior-sølvmedalje på 200 ryg.

Lærke Toft Ruby har denne sæson flyttet fokus fra 50 fri til 10.000 m open water, og lavede en flot personlig rekord på 1.500 fri med 10 sekunder. Men det var alligevel på 50 fri hun vandt sin medalje, da hun løb med senior-bronzemedaljen.

Julie Kepp Jensen svømmede sig til både senior- og junior-guldmedaljer på 50 fri, 50 ryg og 100 fri, samt seniorbronze og juniorguld på 100 im.

Vibe Toftte JørgensenRasmus Thilleman, Katja Korbo Petersson og Isabel Mass svømmede sig ikke til medaljer i denne omgang, men kom hjem med brugbar viden til de sidste forberedelser, og flere personlige rekorder i blandt dem.

Tak til Claire og Birgitte for hjælpen i weekenden som både holdledere, officials, chauffører og kokke!

Næste opgave for de otte junior/senior svømmere er henholdvis Danske Junior Mesterskaber 10-13. november i Bellahøj samt Danske Senior Mesterskaber 17-20. november i Esbjerg.

Forfatter: 

Jon Langberg