Tøjudvalg

Tøjudvalget administrerer shoppen på www.a6.klub-modul.dk, bestilling af tøj, tryk på tøj og distribuering af klubtøjet.

Tøjudvalget skriver ud til alle hold, hver gang shoppen er åben for bestillinger. Både bestilling og betaling (kun Dankort) af tøj sker i web-shoppen. Du skal logge ind og bestille dine varer som anvist i shoppen. Her finder du også priserne for de enkelte varer.

Efter betaling modtager du en kvittering, som skal medbringes i forbindelse med udleveringen. Når tøjet er klar til udlevering, vil der igen blive sendt mail ud til alle hold med information om tid og sted for udleveringen – sædvanligvis i forbindelse med holdenes træning.

Forældre er også velkomne til at købe fra kollektionen.

Bemærk, at alt tøjet specialfremstilles fra gang til gang og således ikke kan byttes. Det er derfor meget vigtigt, at svømmeren finder frem til den rette størrelse, fx ved at prøve tøjet hos en klubkammerat. A6 har ikke noget lager af klubtøjet.

Skulle det ske, at vores leverandør fx leverer en forkert størrelse el. lign., vil tøjudvalget naturligvis være behjælpelig med at få denne fejl rettet.

En eventuel individuel sponsor skal godkendes af A6 Styrelsen.

A6-logobadehætter og andet træningsudstyr kan i det daglige bestilles og betales på a6.startspring.dk - levering kan ske til træning.

Udvalget består af følgende medlemmer: