Top tre første år tilbage i miniturneringen

A6 svømmerne har i denne sæson deltaget i miniturneringen som er en turnering for den gruppe svømmere der kaldes børnesvømmere. Det er en turneringen hvor klubbernes bedste svømmere konkurrerer som hold, og måler deres niveau. A6 er i 2016/2017 tilmeld i den stærkeste række hvor vi konkurrerer mod alle de bedste klubber i Nordsjælland og København. Kim Dietrichsen, der som C-holdstræner har været ansvarlig for turneringen, fortæller:

Jeg er imponeret over svømmernes gå på mod og ikke mindst deres evne til bare at give den gas med et presset løbsprogram og relativt mange starter på kort tid.

A6 endte efter en tæt finale på en samlet 3. plads efter Sigma og Hovedstaden. Et flot resultat i den første sæson tilbage i turneringen.

Med til stævnet var også A6's 2. hold, hvis primære formål var at lære turneringen at kende så de er klar når de næste sæson skal repræsentere A6.

I et mere overordnet perspektiv er resultatet et tegn på at de første skridt i en længere satsning på talentudvikling i A6 stille og roligt begynder at fungere. A6 er nu oppe på 85 svømmere og vi bygger på en platform der prioriterer evnen til at håndtere udfordringer, hele mennesker, svømning fra hjertet, og et fokus på hele tiden at forsøge at blive bedre.

A6 har over de 4 stævner i sæsonen placeret sig således:

Stævne 1: Sølv

Stævne 2: 4. plads  

Stævne 3: Bronze

Stævne 4: Bronze

Samlet Bronze

Tillykke til holdet der over sæsonen har bestået fast af:

Anna Dietrichsen

Emil Schmidt

Ida Skov Kragh

Julius Svarrer

Lærke Stenholt Røpke

Mille Frydendahl

Sif Bramm

Tobias Lindhardt

Oliver Risager Kofoed

Andreas Thyme Havlit Jørgensen

Frederik Kepp Jensen

Line Antvorskov 

Anna Langsager

 

 

 

 

 

 

 

Forfatter: 

Kim Dietrichsen