Sponsorindsamling og reception var en stor succes i A6-Swim

Årets sponsorindsamling i A6-Swim er netop afsluttet, og det blev fejret med en sponsorreception fredag d. 17/3, hvor sponsorer, svømmere, trænere og ikke mindst forældre mødtes til et hyggeligt arrangement. Det samlede beløb til klubben blev 207.000kr, hvilket absolut er noget der kan mærkes. ”Det gør at økonomien for sæsonen kommer til at løbe rundt og vi kan fortsætte i samme høje tempo det kommende år. Vi er rigtigt godt tilfredse.” udtaler Torben J. Larsen på vegne af klubben. Her blev det nye A6 banner på 3 x 5m også vist frem. Det skal nok kunne ses når det kommer med til de store stævner – f.eks. EM til sommer når Julie Kepp Jensen skal i aktion.

Flemming Therkelsen fra reklame bureaet Bazuka stod for 2 store roll-ups samt en sponsorplakat, der alle gav en virkelig flot præsentation af klubbens guld, sølv og bronze sponsorer. De kommer til at stå i længere tid i henholdsvis Slangerup, Jyllinge og Ølstykke svømmehal, så det bliver tydeligt for alle, at A6 er taknemmelige for støtten. Metalskolen er også at finde på listen sponsorerer, og det skyldes at de igen til næste år er klar til at hjælpe A6 med vandtid, når det nu er Slangerups tur til at renovere deres klor anlæg.

Discoworld.dk, der er nye sponsorer i klubben, stod bl.a. for lyden i form af højttaler, musik og mikrofonanlæg og derudover stillede direktøren Christian Høegh op til et lille interview. ”Vi er et firma der leverer lyd- og lys systemer til det nordiske marked og satser primært på kvalitet til yderst konkurrencedygtige priser, men det har altid været vigtigt for os at have et godt og positivt forhold til vores lokale område. Derfor støtter vi A6-Swim samt F.C. Jyllinge, da vi mener de i højeste grad gør en positiv forskel for de unge.” Lyden var der i hvert fald ikke noget i vejen med, og hvem ved, måske bliver sponsorreceptionen udvidet med lys og røg til næste år. 

Vedhæftning: 

Forfatter: 

Jon Langberg