Medaljeregn i Holbæk

A6 deltog for tredje gang i Holbæk Youth Festival. Stævnet er et 3 dages stævne for årgangs og børne svømmere med fokus på en god oplevelse, samtidig med at der er mulighed for at prøve at svømme finaler.

Stævnet havde mange forskellige fokuspunkter - for de yngste handlede det om at være af sted uden sine forældre, opleve et finale afsnit og ikke mindst lære deres holdkammerater at kende.

De lidt ældre svømmere blev udfordret med mange starter, løb de ikke havde svømmet før og selvfølgelig skulle de tage sig af de nye.

De ældste svømmere var primært til stævnet for at blive udfordret fysisk, med mange starter og ikke mindst at kunne håndtere at sætte sig om til både løb de var erfarne i og ikke så erfarne i. De var som altid gode til at hjælpe de yngre og sørge for at fællesskabet og kammeratskabet på tværs af hold og alder blomstrede.

Stævnets store overraskelse lå fredag aften da det gik op for svømmerne at opvarmningen blev i selskab med verdensrekordholder Rikke Møller Pedersen der varmede op sammen med de unge svømmere, viste teknik og brugte afsnittet på at skrive autografer og dele medaljer ud.

Som træner gruppe lægger vi A6 meget vægt på at bidrage til miljøet og vi bliver glade når en verdens stjerne på samme måde bidrager til svømmeglæde og giver lidt tilbage til svømmedanmark. Kim talte efter stævnet lidt med Rikke og roste hende for hendes tid og smil.  Rikkes svar var ret klart: ” Jeg tænker på hvordan jeg ville have reageret for 15 år siden og så kan jeg bare blive ved og ved.”

Resultatmæssigt var A6 godt med og tog i alt 158 medaljer, og blev suverænt mest vindende klub, men det vigtigste var nu at svømmerne svømmede alt hvad de kunne og vi kom hjem med en masse ny erfaring til at blive bedre svømmere.

En stor tak til Rema1000 i Jyllinge der sponsorerede frugt og kantmad til svømmerne under hele stævnet.

 

Forfatter: 

Kim Dietrichsen