Jon Langberg kåret til Årets Junior Træner 2018

Fredag aften blev vinderne af årets trænerpriser afsløret før finalestarten ved Danish Open. I kategorien Årets Junior Træner, havde A6 halvdelen af de nominerede - da både Carles og Jon var nomineret.

Jon endte med at løbe med sejren, og udtalte efterfølgende til Dansk Svømmeunions pressefolk:

Det betyder rigtig meget for mig, og særligt fordi jeg vinder en pris, som mine kollegaer rundt omkring i det danske svømmemiljø synes, jeg skulle vinde eftersom de har stemt på mig. Prisen kunne jeg ikke have vundet uden mine svømmere, for det er jo i sidste ende deres resultater, som jeg er indstillet på grund af.

Nu handler det om at få holdet klar til DM. Der skal den naturligvis gave fuld gas, og jeg ser meget frem til de næste måneders arbejde med mine svømmere. For Julies vedkommende handler det om at videreføre de gode takter, som hun viste til EM i Royal Arena, når hun skal til EM senere på sommeren, siger Jon Langberg og uddyber om sine fremtidige trænerambitioner.

Det er et stort skulderklap at blive anerkendt for mine kompetencer og resutater som juniortræner. Nu handler det om at opnå samme resultater som seniortræner.

Foto af Jesper Nielsen - STTfoto.dk

Forfatter: 

A6