Femteplads ved VM Junior 2017 til Julie Kepp Jensen

Julie Kepp Jensen deltog den 23-28. august i VM for juniorer i amerikanske Indianapolis. Målsætningen for Julie var som altid at sætte nye personlige rekorder i finalerne, og ikke mindst at få høstet mere værdifuld international erfaring.

Julie svømmede sig på 50 fri til en femteplads i finalen med 25.19 - en forbedring af hendes egen danske juniorrekord, og kun sølle 0.12 sekund fra en VM medalje. 50 ryg blev til en ny personlig rekord på 28.70 i semifinalen. Finalen blev en smule langsommere med 28.78, da den lå lige under 20 minutter efter semifinalen på 50 fri, og dermed blev en smule stresset at nå. 100 fri gav to løb lige over hendes personlige rekord. Om morgenen blev udlægget alt for hurtigt, hvor det om aftenen blev for langsomt - et rigtigt splittet løb, havde uden tvivl givet en personlig rekord.

Overordnet har VM Junior været et rigtig godt stævne for Julie. Hun viser endnu engang at hun er skarp når det gælder internationale finaler, og ikke mindst at hendes niveau ikke er tilfældigheder - men at hun faktisk har holdt samme høje stabile niveau hele sommeren.

Nu står den på et par ugers ferie for Julie, som dog naturligvis er med på opstartsweekenden.

Næste opgave for de hurtigste A6'ere bliver Øst Kortbane i Nakskov den 22-24. september, hvor hele A-holdet skal i aktion!

Forfatter: 

Jon Langberg