A6 svømmere hædret i Roskilde

Fredag aften inviterede Roskilde til den årlige Idrætsfest, hvor alle danske mestre i kommunen bliver hædret, og der derudover bliver uddelt en række priser. 

A6 var repræsenteret med fire piger - de fire piger der blev danske juniormestre ved DM kortbane i slutningen af sidste år. Pigerne blev hædret for deres præstation på scenen, og fik alle en gave fra Roskilde Kommune.

Julie Kepp Jensen blev i samme omgang hædret for hendes mange guldmedaljer ved de nordiske og danske mesterskaber. Lidt senere på aftenen skulle Julie igen på scenen sammen med en række unge talenter fra andre idrætsgrene, da hun var en af modtagerene af støtte fra Elite Sport Roskilde, som hjælper talenter økonomisk på vej. Julie modtog i den forbindelse støtte på 15.000 kr. til træningslejre, udstyr og andre svømmerelaterede ting/aktiviteter.

Julie sluttede en flot aften af med endnu engang at skulle på scenen for at modtage årets talentpris, som det mest lovende talent på tværs af alle sportsgrene i Roskilde Kommune. Med prisen modtog Julie yderligere 10.000 kr., og rundede således en yderst indbringende aften af.

Forfatter: 

Jon Langberg