32 guld, 9 sølv og 8 bronze til Regionsmesterskaberne

A6 deltog i regionsmesterskaberne tidligere på måneden. Som altid var fokus på udvikling for hver enkelt svømmer, og ikke så meget på resultater og medaljer. Regionsmesterskaberne er et mesterskab for unge svømmere hvor børnene får lov at måle sig mod resten af Nordsjælland og ja det er da vigtigt at vinde nogle medaljer, men det er ikke vigtigere end at vores svømmere udvikler sig både teknisk, taktisk og vigtigste af alt fysisk.

Det var en glad trænergruppe der efter stævnet kunne konstatere at der var en forbedrings procent over de to stævner på ca. 85% af alle starter.

Medaljerne blev fordelt påfølgende 13 svømmere: K-Lee, Lucca, Frederik KJ, Emil S, Mathilda, Sif, Ida, Mille, Emil W, Maya, Silja, Julius, Frederik LH og Anders.

Udover medaljerne havde vi over 50 top 10 placeringer, så A6s målrettede fokus på udvikling af de unge svømmere, begynder stille og roligt at bære frugt.

Stævnet resulterede også i at Anders, Maya og Frederik LH blev udtaget til en regions samling for de hurtigste svømmere i området, hvor de skal en weekend til Esbjerg og få lidt nyt input til deres svømning.

Forfatter: 

Kim Dietrichsen